Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Worth kerti eszközök

A Worth egy megfizethető kertészeti eszközök és kiegészítők gyártásával foglalkozó márka, melynek küldetése egy kellemes kertészeti életmód kialakítása és a jobb életszínvonal növelése. Kertészeti eszközök, kéziszerszámok, öntözőrendszerek és egyéb kerti kiegészítők vezető gyártója.

Minőségi kerti szerszámok kedvező áron!

A Worth eszközei segítségére válnak a palánták locsolásánál, kisebb területek/növények permetezésénél. Ideálisak megszilárdult szennyeződések feldarabolásához, virág- és zöldségágyások megmunkálásához, gyomok eltávolításához, valamint gyümölcsfák, cserjék ágainak metszéséhez, megszépítéséhez.

Miért éri meg Worth szerszámokat vásárolni?

Ezek az eszközök úgy lettek kialakítva, hogy az Ön munkavégzését a lehető legjobban megkönnyítsék. A Worth pumpás kézi permetező állítható szórófejjel rendelkezik, amely képes erős vízsugár és apró vízcseppek szórására is. A metszőollók kiváló minőségű, edzett acélpengékkel vannak ellátva, melyek könnyű vágásokat biztosítanak és garantáltan évekig élesek maradnak nagy teherbírásuk által.

A Worth kerti szerszámok egyedi kialakítású nyelekkel rendelkeznek, melyek az eszközöket könnyen kezelhetővé teszik. Az ergonomikus, csúszásmentes nyélnek köszönhetően egész napos vágásokra is kiválóan alkalmasak. Az ergonomikus nyél másik előnye, hogy csökkenti a kéz és a csukló fáradtságát munka közben, kevésbé terheli testünket. Az egyszerű tárolás érdekében pedig biztonsági zárral és fogantyúval egészítették ki a termékeket.

Nehezen elérhető ágak vágására pedig tökéletes megoldást nyújt a teleszkópos ágvágó, melynek nyele 2 méterig állítható. Ezen felül strapabíró alumínium karokkal és csúszásmentes fogantyúval felszerelt. A speciális lapos fej kialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb vele a munka, mint más eszközökkel.

Ha eredményes munkát szeretne végezni kertjében, válogasson a Worth termékei közül!

Rendezés:
Nézet:
6.676 Ft (5.257 Ft + ÁFA)
6.676 Ft (5.257 Ft + ÁFA)
13.669 Ft (10.763 Ft + ÁFA)
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
4.149 Ft (3.267 Ft + ÁFA)
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
818 Ft (644 Ft + ÁFA)