Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Storm Ultra Secure rágcsálóirtó, patkányméreg (100g, 300g)

Ár:
1.582 Ft (1.246 Ft + ÁFA)

A Storm Ultra Secure rágcsálóirtó blokk egyedi kötőanyaga - más rágcsálóirtó szerekkel ellentétben - nem tartalmaz viaszt, ami elnyomja a rágcsálóirtó kockák alapját képező gabonák csalogató íz- és illatanyagát, ezáltal nagyon vonzó a rágcsálók számára. A viaszmentesség biztosítja, hogy a termék megtartja formáját szélsőséges időjárási körülmények mellett is. A flokumafen hatóanyag révén már egyszeri fogyasztás után is elpusztulnak a rágcsálók. Bármely hazai egér- és patkányfaj ellen hatékony. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Helyezzen ki etetőhelyenként 2-3 db rágcsálóirtó blokkot a rágcsálók vonulási útjába és rögzítse azokat, hogy megakadályozza az irtószernek a fészekbe hordását. A rágcsálóirtó blokkból fogyasztó rágcsálók 4-7 nap múlva elpusztulnak.

Hatóanyag: 0,0025% flokumafen

Forgalmi kategória: III.

Ellenszere: K1 vitamin

Kiszerelés: 100 g

A Storm Ultra Secure rágcsálóírtó alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Cikkszám: N-0079
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.505 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db

Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti rendelés esetén!

Leírás és Paraméterek

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva, a gyártástól számított két évig használható fel.

Emberre, állatra, környezetre való veszélyesség, a biztonságos felhasználás feltételei:

P101 Orvosi ellátáshoz fel kell mutatni a termék csomagolását vagy címkéjét.

P102 Gyermekektől elzárva tartandó.

P103 Használat előtt el kell olvasni a címkén közöl információkat.

FELHASZNÁLÁS ELŐTT OLVASSA EL A HASZNÁLATI UTASÍTÁST ÉS GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY MEGÉRTETTE!

A termék és csomagolása biztonságos ártalmatlanítására vonatkozó előírások:

  • Az eredeti céljára fel nem használható, hulladékká vált irtószert és csalétekállomást veszélyes hulladékként kell kezelni és veszélyes hulladék átvevő helyre – pl. hulladékudvar – kell leadni.
  • Az irtószer összegyűjtésekor védőkesztyű viselése ajánlott.

A termék tárolási feltételei és eltarthatósági ideje szokásos tárolási feltételek mellett száraz, hűvös és jól szellőző helyen tárolandó. A doboz zárva és a közvetlen napfénytől védve tárolandó. Gyermekek, madarak, háziállatok és haszonállatok számára nem hozzáférhető helyen tárolandó.

Szavatossági idő: 24 hónapig használható fel.

Egyéb információk:

A késleltetett hatómechanizmus miatt a véralvadásgátló rágcsálóirtó a csalétek elfogyasztása után 4-10 nappal váltja ki hatását. A rágcsálók betegségeket hordozhatnak.
Eltávolításuk során az elpusztult rágcsálókat ne érintsük meg puszta kézzel, használjon kesztyűt vagy egyéb eszközt, például fogót.
A termék keserű anyagot és festékanyagot tartalmaz.
Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait.
A megmaradt rágcsálóirtó szert, valamint a környezetben található, valószínűsíthetően szennyezett anyagoka (ürülék, tetemek) rendszeres időközönként ellenőrizni, szelektíven gyűjteni, és a hatályos jogszabályok alapján ártalmatlanítani kell.

A Storm Ultra Secure rágcsálóirtó alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!