Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

OMEX DP 98

Paraméterek

Forgalmi kategória III.
Ár:
6.251 Ft (4.922 Ft + ÁFA)

Nagyon jó vízben oldódó foszforforrás. A magas oldékonyságú DP98 kivételesen gyors foszforfelvételt és megkötést tesz lehetővé lombtrágyaként való alkalmazása esetén. A hagyományos foszfortermékek a növényeken belül csak a farészben mobilizálódnak. Az Omex DP98 azonban mind a fa-, mind a háncsrészen keresztül mobilizálódik, és ezáltal biztosítja a gyökérzóna, a termés és a lombozat alapvető foszforellátását. Stresszoldásra az egyik legmegfelelőbb megoldás a növények gyors energiapótlására.

Hatóanyag:   3 % N 12,2 % P 28 % P2O5 8,295 % K 13 % K2O

Dózis: 20-40 ml / 10 l

Kiszerelés: 1 l  

A III. forgalmi kategóriába sorolt levéltrágya vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Cikkszám: N-0130
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.505 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti rendelés esetén!

Leírás és Paraméterek

A III. forgalmi kategóriába sorolt levéltrágya vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

KEVERHETŐSÉG:

A Dp98 levéltrágya összeférhető a legtöbb, de nem minden növényvédő szerrel, figyelembe véve azok fiziokémiai tulajdonságait, és a termésre gyakorolt biológiai hatásokat. Ezért a gyártó cég: Omex nem vállal felelősséget a keverésből származó esetleges károkért. A keverékek előállítása előtt - saját felelősségre - próbakeverést célszerű végrehajtani.

ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS:

Elsősegély-nyújtási intézkedések:

Belélegzés: A nyálkahártya irritációját okozhatja. A kitett személyt szállítsák friss levegőre.
Szembe kerülés: A szem irritációját okozhatja. Azonnal öblítse ki bő vízzel 15 percig, nyitva tartva a szemhéját. Ha az irritáció vagy a szimptómák továbbra is fennállnak forduljon orvoshoz.
Érintés: A bőr irritációját okozhatja. Azonnal öblítse le bő vízzel és szappannal. Vegye le a szennyezett ruhákat. Ha az irritáció vagy a szimptómák továbbra is fennállnak forduljon orvoshoz
Lenyelés: A nyálkahártya irritációját okozhatja. NE ERŐLTESSE A HÁNYÁST. Ha az irritáció vagy a szimptómák továbbra is fennállnak forduljon orvoshoz.

KEZELÉS ÉS TÁROLÁS:

Kezelés: Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. A munkaterületen biztosítsa a megfelelő szellőztetést.
Tárolás: Tárolja jól szellőző, hűvös és száraz helyen. A tartályokat jól zárja le. Tárolja helyes címkékkel ellátott tartályokban.
Eltarthatóság: Eredeti, zárt csomagolásban 3 év.

További műszaki információ: Farmmix Kft. 4220 Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20. Tel.: (52) 371-019

Kizárólag tényleges szükség esetén alkalmazandó, a túladagolás kerülendő!

A vegyszeres kannákat mindig rázzuk fel felbontás előtt.

Forgalmi kategória III.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!