Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiskertész műtrágya Lubofos 0-12-20 10 kg

Ár:
6.748 Ft (5.313 Ft + ÁFA)

Foszfor, kálium tartalmú komplex műtrágya.

Összetétel aránya: 0-12-20

Kiszerelés: 10 kg  

A III. forgalmi kategóriába sorolt műtrágya vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Cikkszám: N-1333
Elérhetőség: Hamarosan rendelhető
Szállítási díj: 1.786 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 40 000 Ft feletti rendelés esetén!

Leírás és Paraméterek

A III. forgalmi kategóriába sorolt műtrágya vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Méregjelzés, veszélyesség, munkaegészségügyi előírások:

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap

Kerülni kell a készítmény szembe, sérült bőrfelületre kerülését, esetleges lenyelését. Munka végeztével a tisztálkodás, ruhaváltás szükséges. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Mérgezéskor, vagy annak gyanújakor a munkát azonnal félbe kell szakítani, és helyszíni elsősegélynyújtás (általános eljárás) után orvosi ellátást kell biztosítani.

Egyéni védőfelszerelés: munkaruha, védőkalap, védőkesztyû, gumicsizma, zárt térben történő tartós munkavégzés esetében por elleni légzésvédő. Lakossági, (esetenkénti) kis mennyiségű felhasználás esetében gumikesztyű.

Környezet-egészségügyi előírások:

Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, azzal szennyezett csomagoló burkolatot folyókba, vízfolyásokba, állóvizekbe, víztározókba juttatni. Bioszféra rezervátumokban, fokozottan védett területeken felhasználni tilos! Természetvédelmi területen, nemzeti parkokban és tájvédelmi körzetben való felhasználásuk az illetékes természetvédelmi igazgatóság előzetes engedélyével lehetséges.

Tárolása:

-15 és +40°C közötti hőmérsékleten legfeljebb 10 zsák magasságában, száraz, fedett, jól szellőző helyen, direkt fénytől és sugárzó hőtől védve, eredeti, zárt csomagolásban.

Tűzveszélyessége: Mérsékelten tűzveszélyes “D” kategória

Alkalmazása:

A LUBOFOS 12 műtrágya alkalmazásakor a legmagasabb hatékonyságot érjük el, amikor azt összekeverjük a talajjal 10-15 cm mélységig, a vetést megelőuő időszakban. A műtrágya nem rendelkezik magcsírázást gátló összetevőkkel, ami lehetővé teszi a vetést 2-4 nappal a műtrágyázás elvégzése után. A műtrágya megfelel mindenféle talajnak, függetlenül azok sűrűségétől és reakciójától.

Veszélyesség szerinti besorolás:

H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.
P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P310 Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

piktogram

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!